Fik det bedre / Stiv nakke

Stiv nakke


Bindevævsmassage og Kranio sakral terapi


...hjælper dig med...stiv nakke

afspænding
øget blodgennemstrømning
afstressning
sundere hud
øget symmetri i kroppen herunder stiv nakke

Bindevævet mellem over- og underhud samt bindevævet på og i muskler kan af forskellige årsager blive stift og dermed hindre kroppen i at fungere optimalt herunder stiv nakke. Ved bindevævsteknik kan man løsne for disse spændinger og frigøre stiv nakke.

Mange sportsudøvere får f.eks. et mere frit løb og større smidighed. Gamle operationsar bliver mere smidige og føles levende igen. Der bliver generelt øget blodgennemstrømning i hud og muskler og især efter stiv nakke.

Rosenberg Teknik har en vedvarende effekt. Der bruges en speciel teknik som påvirker de mellemliggende lag i huden og i stiv nakke. Disse lag har mange nerveender. Disse nerveender reagerer på et ganske let tryk eller træk.
Ved et nøjagtigt træk i en eksakt retning, stimuleres nerverne i disse mellemliggende lag til en afspænding i bindevævet i stiv nakke. På denne måde giver Rosenberg Teknik en god blodtilførsel til hudcellerne. Huden får en naturlig farve og føles blød og elastisk og du slipper for stiv nakke.
 
Kranio sakral terapi klik her!

Behandling:
Klienten modtager behandling af huden og det underliggende bindevæv. Processen fortsætter i dybden og kan over flere behandlinger omfatte hele kroppen fra torsoen og nedefter. Henholdsvis forsiden af kroppen, bagsiden af kroppen og slutteligt begge ben.
Institut Meulengracht | CVR: 19600149 | Munkevænget 26, 5230 Odense M  | Tlf.: 61276400