Referencer / Sedona Metode Refferencer

Sedona Metode Refferencer

Sedona Metode®
 
Gevinst og fordele jeg har opnået...
 
Kristin Backer
Køge Muskelterapi Vestergade 29 B 4600 Køge
 
Gevinst og fordele jeg har opnået:
Det har været en fantastisk rejse af viden, erkendelse og nye muligheder, både privat og fagligt.
 
Privat har jeg nu et værktøj til at komme ud af følelsesmæssige situationer som er smertefulde eller frustrerende på meget kort tid.. Det havde jeg ikke før.
 
Det gør livet mere levebart da jeg ikke bare er passager på min livs rejse gennem livet.
Det at forstå hvad som sker, uden at må vide hvorfor, og der i fra kunne handle er en dør åbner.
Så det har givet mig ro, rum, muligheder, og personlig fremgang.
 
Jeg kan komme videre, der hvor jeg blokerede før, jeg fået løst op i meget gammel smerte, turde at kæmpe videre på dybt vand.
Men ikke mindst det har lært mig at være seriøs, og respektere min værdi for hvad jeg vil, og hvorhen jeg vil i livet.
 
Nu er målene realiserbare!I mit arbejde har jeg fået løst problemstillinger, som jeg ellers ikke kunne.
Jeg kan forklare andre, hvorfor de handler som de gør.
 
Det mest spændende er mit arbejde med at løse skader, blokeringer i specifikke muskler eller andet væv. Her har jeg flere goderesultater, og eksperimenterer med forskellige vinkler i problemløsningen.
 
Jeg er i færd med at udvikle nyt koncept på min behandlerliste, og har også hevet mig ud i nyt samarbejde om at holde foredrag om kroppens fysiske og åndelige funktion.
 
Det er rigtigt svært at skulle forholde sig kortfattet om omfanget af hvad Sedona Metode ® har gjort til mig, og kommer til at gøre.
 
Det er bare godt!!!
Tak for muligheden Karl Christian
 
Kristin Backer
 

Maria Frølich Kristensen

”Sedona metoden er et fantastisk værktøj, som kan bruges i mange situationer i dagligdagen. Det har personligt været en øjenåbner, at man på en så simpel måde kan arbejde med sit følelsesliv.

Jeg har haft meget glæde af at bruge Sedona metoden både personligt, i forbindelse med KST behandling samt formidling af denne viden til interesserede.”

Maria Frølich Kristensen

 

”Anonym”

Da jeg startede på den 1. del af Sedona Metode, var jeg meget skeptisk. I forhold til den indstilling jeg havde den gang, er mit liv ændret totalt. Nu er S M en standard del i min hverdag, både professionelt og personligt. Dette er den største gevinst jeg har fået!

Mange fordele har jeg også oplevet personligt:

• Jeg har fået en større ro og accept omkring min tilværelse og de udfordringer der kommer hver dag.

• Min selvtillid er mere grundfæstet og umiddelbar.

• Kun én af de ønsker jeg skrev op under afsnittet "Hvad jeg ønsker af dette seminar" (på side 9) er ikke helt opnået endnu, resten er.

Professionelt har jeg oplevet mange fordele:

• Mine børnebehandlinger er blevet meget effektive, da børn er så fantastisk til bare at slippe de ting der belaster dem - jeg er dybt imponeret.

• S M til voksne er godt værktøj sammen med SER og KST. Mine kunder snakker om det ved de næste konsultationer og den effekt det har på deres liv.

• Alle min ønsker fra afsnittet på side 9 er opnået - det havde jeg - helt ærligt -aldrig troet kunne lade sig gøre.

Mit største personlige ønske lige nu er, at få alle kursets værktøjer ind på rygraden så jeg bruger dem alle med største selvfølgelighed.

"Anonym"

 

Petra Krab

Hej Karl Christian

Hermed følger min afsluttende opsamling af det, som jeg har opnået gennem Sedona uddannelsen.

Sedona er for mig blevet et værktøj til at holde fast i en eller anden uhensigtsmæssig følelse, for derved at kunne rumme og forstå den – hvor jeg tidligere har fortrængt den. Det har været en stor oplevelse for mig at mærke efter inde i mig selv – det er noget, som jeg aldrig rigtig har turdet at gøre tidligere. Med Sedona er det lykkes mig at anerkende mine følelser og acceptere dem, som de er. Det har betydet, at jeg har fået en større forståelse og indsigt i mig selv. Mange ting kan jeg nu meget lettere håndtere i hverdagen end tidligere. For mig er det blevet et værktøj, med masser af muligheder.

 Private gevinster

· Jeg har under uddannelsen fundet ind til 3-4 hændelser fra min barndom, som jeg har båret rundt på og brugt rigtig meget energi på at fortrænge. At give mig selv lov til at finde ind til en årsag af disse hændelser, som har givet mening for mig, har været en kæmpe lettelse for mig.

· Jeg har for nylig oplevet en situation, hvor jeg pludselig blev meget ked af det – tilsyneladende uden grund. Ved at holde mig selv fast i følelsen blev den mindre og mindre, og i løbet af 10 min. var jeg ovenpå igenJ

· Jeg har fået mere ro og balance i mit liv. Jeg bruger også Sedona til at falde til ro igen, når tingene strammer til. Det har jeg med stort held brugt gennem den sidste måneds tid.

Professionelle gevinster

· Jeg har brugt Sedona i forbindelse med at ”fjerne frygten”, inden jeg skulle på ”podiet”. Senest har jeg for et par uger siden gennemført en præsentation, som jeg har modtaget megen ros for. Efterfølgende ser det nu ud til, at den giver mig nogle forretningsmæssige muligheder fremadrettet.

· Jeg kan se masser af muligheder i at kombinere Sedona med min coachuddannelse, til at finde ind til folks mønstre og vaner, og bryde dem, ved at give dem et enkelt værktøj.

· Ligeledes ser jeg muligheder ved løsning af samarbejds- og gruppekonflikter, hvor Sedona kan blive værktøjet til at få parterne til at forstå hinandens reaktioner bedre.

Jeg er meget interesseret i at fortsætte med at arbejde med Sedona. Jeg vil gerne deltage på fremtidige ERFA- og informationsmøder, hvor det er muligt. Ligeledes vil jeg gerne modtage nyhedsbreve og andre informationer, som du måtte modtage og har lyst til at dele med mig.

Jeg vil også gerne være med til at udbrede metoden i Danmark, som vi tidligere har talt om, i den forbindelse vil jeg gerne bidrage med min erfaring fra erhvervslivet, og min viden omkring kommunikation, PR og markedsføring. Der er sikkert også andre områder, hvor vi kunne supplere vores viden fra den alternative behandlingsverden og det private erhvervsliv.

Du må gerne bruge mine udsagn i denne opsamling, mit navn og firmaadresse til fremtidig markedsføring. Hvis du har behov for yderligere informationer, skal du endelig sige til. Jeg er gået i gang med at tilrette min hjemmeside, hvor jeg også laver et afsnit om Sedona metoden. Det vil jeg gerne sende til dig til gennemsyn senere.

 Jeg er glad for at have mødt dig, og det ville være fedt, hvis vi på sigt kunne lave et tættere samarbejde om Sedona!

Mange hilsner Petra Krab

Sparringspartner & Coach

www.fokuspunkt.dk

Helle Runge
 
Det har været et fantastisk kursus, var lidt skeptisk da jeg opgadede at jeg pludeslig var alene på kurset. Tænkte jeg om jeg nu kunne spare med nogen, men det blev bare super godt fik virkelig proppet en masse ind i hoved og fik set på mig selv fra en anden vinkel.
 
Sedona har givet mig rigtig mange redskaber til at kunne takle tingene i forhold til mit plejebarn som er en ung mand med tidligere misbrug.
 
Jeg hviler mere i mig selv og tager tingene som de er. Leger lidt med tanken om at det må kunne bruges til unge som har et misbrug eller som er omsorgsvigtede. Har haft god erfaring i forhold til vores plejebarn. Tillykke med din datters bryllup, og god sommer.
 
Helle Runge
 
Susan Jørgensen 
 
Sedona Metode ® har betydet, at jeg er sluppet af med følelsesmæssige traumer fra barndommen.
 
Jeg har fået det meget bedre med mig selv, og med de mennesker jeg er sammen med… både privat og arbejdsmæssigt.
 
Jeg er blevet væsentligt bedre til at håndtere min tilværelse, og er generelt gladere.
 
Sedona Metode ® er også et fantastisk værktøj, som jeg nu bruger på mine egne klienter med stor succes.
 
Det er en kæmpe fordel, at metoden er så simpel.
Jeg bruger den helt automatisk i mange sammenhænge, med succes.
 
Jeg kan kun anbefale den.Og jeg kan varmt anbefale Karl Christian Meulengracht Christian Meulengracht, som underviser og terapeut. 
 
Susan Jørgensen
Harevænget 25863 Ferritslev

 

Institut Meulengracht | CVR: 19600149 | Munkevænget 26, 5230 Odense M  | Tlf.: 61276400