Referencer / Referencer

Referencer

Alternativ behandling

 

 

 
 
Ole K. Hansen
Igennem længere tid havde jeg døjet med ondt i hovedet, ikke hovedpine, men en trykken, der føltes som en skruetvinge, der pressede oven på mit kranie, hvilket bestemt ikke er nogen hjælp i et miljø, der kræver megen kocentration.

Hovedpinepiller hjalp ikke, lægen kunne ikke umiddelbart hjælpe. Hjælpen var der først da jeg hørte om Meulengracht. Allerede efter første behandling, var det som om at trykket forsvandt fra mit hovede.

Jeg fik en grundig forklaring om, at der kunne være tale om en gammel skade fra et slag, sikkert for mange år siden. Efter få behandling er jeg endelig blevet lettet for den smerte som jeg døjede med i meget lang tid.

Alternativ behandling
 
 
 
 
 
 
Merethe Jensen
 
Livskvaliteten var på vej væk, mit arbejdsliv i fare, og familieforholdet var på sit livs prøve.
 
Med uvurderlig hjælp fra Meulengracht, er jeg nu glad tilbage på min arbejdsplads.
 
Jeg er på vej til blive et "helt" menneske, en god medarbejder, en god partner og mor igen. Jeg er vendt tilbage til livet.
 
Alternativ behandling
 
 
 
 
 
 
Michael Bilde
 
Efter at jeg i længere tid havde døjet med kraftig spændingshovedpine, anbefalede min kæreste mig, at kontakte Terepeut Karl Christian Meulengracht i november 2006.
Mit job kræver, at jeg i længere perioder sidder meget koncentreret foran computeren, hvilket af åbenlyse årsager er uforligneligt med hovedpine.
 
Jeg havde prøvet flere afspændingsøvelser og spiste dagligt hovedpinepiller uden det dog blev bedre.
 
Jeg kan godt stadig blive lidt træt i hovedet sidst på en lang dag, men jeg oplever en klar forbedring, i forhold til før jeg besøgte Meulengracht, hvorfor Karl Christians klinik og metoder får min varmeste anbefaling.
 
 
Heidi Sørensen
En eminent måde at håndtere egne gamle, indgroede og uhensigtsmæssige handlemønstre på.
Pludseligt giver udtrykket "at blive hjemme hos sig selv" mening, i forbindelse med løsningen af hverdagens små og store knuder.
Et spark til min personlige udvikling, der virkelig vil noget.
Har fået en aha oplevelse, om hvordan det fysiske hænger sammen med det mere følelsesmæssige, og så mit arbejdsmiljø.
Nu mindre tilbøjelig til at blive "pige sur"!
Er blevet meget bedre til at håndtere arbejdsbetinget stress.
 
 
Joan Nissen Lund  
På uddannelsesdagen tænkte jeg: Jeg har skú da også noget med mit hoved, nakke og arm! Mine kollegaer sagde… det skal du da prøve! Mine fremtidsudsigter på jobbet så ikke for godt ud… Lang sygemelding osv… Stor frustration, ked af det... Men nu! Min Tennisalbue er helt væk… mit bækken og haleben er på plads, kan ligge på maven igen uden at være låst helt fast… Nu er jeg mere opmærksom på, hvordan jeg bruger min krop i hverdagen. Jeg tør nu sige og kommentere min egen og andres adfærd. Er tilbage i job igen… Før var jeg mere sensibel, men nu mere åben i mit arbejdsmiljø. Jeg føler mig som et helt nyt menneske… Det gør jeg!
 Alternativ behandling
 
Comwell Sønderborg
Rosengade 2, 6400 Sønderborg
Helle Miang Direktør
 
Hej Karl ChristianSom aftalt lige en tilbagemelding på vores kursus;
 
Personligt synes jeg det var et fantastisk kursus, og mine medarbejdere var meget begejstrede og alle synes, at det var rigtig hyggeligt at være af sted alle lederne til et sådan kursus, da man lære hinanden bedre at kende.
Det kræver at alle der er med tør og åbne op, eller i det mindste være positiv stemt for kurset, hvilket alle var.
Det var ikke alle, der kunne lukke deres øjne og sætte sig ind i de situationer du talte om, men for dem som kunne virkede det helt fantastisk.
Specielt øvelsen med kuglepenne vakte begejstring! Som en af lederen sagde ”var det bare så nemt? hvorfor har jeg så ikke gjort det før?”
Øvelsen eller udtrykket ”smid kuglepennen” bruger vi nu med glimt i øjnene på vores ugentlige møder.
De synes, det var et godt kursus og bøgerne går nu på omgang.
 
Alternativ behandling
 
Comwell Middelfart
Charlotte Riberholt Direktør
 
Ifølge Charlotte Riberholt har de nye redskaber betydet, at hotellets salgsmedarbejdere nu går mere direkte til den enkelte opgave uden alle overspringshandlingerne, ligesom de heller ikke længere bliver påvirkede i den forkerte retning, når et salg ikke lykkes.- På Comwell er vi altid åbne over for nye tiltag, forudsat at de kan udvikle og inspirere vores medarbejdere. Sedona Metoden har vist sig at være ganske effektiv for en del af medarbejderne, ikke mindst vores sælgere, som jo kæmper her i midt i finanskrise, fortæller Charlotte Riberholt.
 
Wencon
Erik Wendelin CEO Direktør
 
Samme oplevelse har direktør Erik Wendelin fra Bogense-virksomheden Wencon, der producerer og sælger produkter til søfarten og off shore-industrien. Han kalder Sedona Metoden for en følelsesmæssig dørmåtte.
 
- Via sin løsningsorienterede tilgang virker metoden som en følelsesmæssig dørmåtte, der hjælper os til at tørre de negative følelser af, og dermed give plads til effektivitet, sikkerhed og indre fred, siger Erik Wendelin, som selv har prøvet metoden.
 
Som virksomhedsleder gennem mange år har han set adskillige eksempler på, hvordan ledere og medarbejdere er blevet begrænset af negative følelser som for eksempel stress, vrede eller irritation, og ifølge ham vil erhvervslivet kunne opnå store fordele ved at give ansatte og ledere adgang til disse enkle værktøjer.
 
- I en tid, hvor stress af mange grunde er blevet en del af alles hverdag, skal der ikke ret megen fantasi til at forstille sig, hvor positiv en effekt et forløb med Sedona Metoden kan have – både for den enkelte person og naturligvis også for virksomheden, siger Erik Wendelin.
 
Institut Meulengracht | CVR: 19600149 | Munkevænget 26, 5230 Odense M  | Tlf.: 61276400