Fik det bedre / Operationsar

Operationsar


Bindevævsmassage og Kranio sakral terapi...hjælper dig med...operationsar

afspænding af operationsar
øget blodgennemstrømning i operationsar
afstressning
sundere hud
øget symmetri i kroppen i forbindelse med operationsar

Bindevævet mellem over- og underhud samt bindevævet på og i muskler kan af forskellige årsager blive stift og dermed hindre kroppen i at fungere optimalt ofte i forbindelse med operationsar. Ved bindevævsteknik kan man løsne for disse spændinger i operationsar.

Mange sportsudøvere får f.eks. et mere frit løb og større smidighed. Gamle operationsar bliver mere smidige og føles levende igen. Der bliver generelt øget blodgennemstrømning i hud og muskler.
Rosenberg Teknik har en vedvarende effekt. Der bruges en speciel teknik som påvirker de mellemliggende lag i huden. Disse lag har mange nerveender. Disse nerveender reagerer på et ganske let tryk eller træk, og hjælper operationsar på plads.
Ved et nøjagtigt træk i en eksakt retning, stimuleres nerverne i disse mellemliggende lag til en afspænding i bindevævet. På denne måde giver Rosenberg Teknik en god blodtilførsel til hudcellerne, og operationsar bliver mere smidige igen. Huden får en naturlig farve og føles blød og elastisk.

Behandling:
Klienten modtager behandling af huden og det underliggende bindevæv. Processen fortsætter i dybden og vil over flere behandlinger rette op på gamle som nye operationsar.
Institut Meulengracht | CVR: 19600149 | Munkevænget 26, 5230 Odense M  | Tlf.: 61276400