Fik det bedre / Ledsmerter

Ledsmerter

Bindevævsmassage og Kranio sakral terapi


...hjælper dig med...ledsmerter

afspænding
øget blodgennemstrømning
afstressning
sundere hud
øget symmetri i kroppen efter opløsning af ledsmerter.

Bindevævet mellem over- og underhud samt bindevævet på og i muskler kan af forskellige årsager blive stift og dermed hindre kroppen i at fungere optimalt, hvorved der opstår ledsmerter.
Ved bindevævsteknik kan man løsne for ledsmerter.
Mange sportsudøvere får f.eks. et mere frit løb og større smidighed. Gamle operationsar bliver mere smidige og føles levende igen. Der bliver generelt øget blodgennemstrømning i hud og muskler og led.

Rosenberg Teknik har en vedvarende effekt for ledsmerter.
Der bruges en speciel teknik som påvirker de mellemliggende lag i huden. Disse lag har mange nerveender. Disse nerveender reagerer på et ganske let tryk eller træk.
Ved et nøjagtigt træk i en eksakt retning, stimuleres nerverne i disse mellemliggende lag til en afspænding i bindevævet, og dermed afspænding af ledsmerter. På denne måde giver Rosenberg Teknik en god blodtilførsel til hudcellerne og led. Huden får en naturlig farve og føles blød og elastisk, og led bliver mere smidige, hvorved ledsmerter aftager.

Behandling:
Klienten modtager behandling af huden og det underliggende bindevæv og de undderliggende led med ledsmerter. Processen fortsætter i dybden og vil over flere behandlinger dæmpe ledsmerter.
Institut Meulengracht | CVR: 19600149 | Munkevænget 26, 5230 Odense M  | Tlf.: 61276400