Kranio Sakral Terapi
 
Karl Chr. Meulengracht

Kontakt

Klinik i Odense

Karl Christian Meulengracht
Munkevænget 26
5230 Odense M
Telefon: 61276400
Cvr: 19600149
Bank: 53890378818
 
 
 
 
Her finder du Institut Meulengracht

Persondataforordning!

Personoplysninger

Generelt

Vi benytter Cookies!

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Ved aftale om behandling

Kundens fornavn skrives i kalenderen, og længere inde i kalenderen (hvor det ikke er umiddelbart synligt) skrives personens telefonnummer.
Kundens telefonnummer benyttes kun af klinikken, dersom der ønskes ændring om aftalen herfra eller, hvis en person er udeblevet fra behandling.

Ved enhver henvendelse pr. SMS slettes SMS én, når der er lavet aftale i kalenderen.

Ved enhver henvendelse pr. mail slettes mailen, når der er lavet aftale i kalenderen.

Af skattemæssige hensyn, gemmes kalenderen i mindst 5 år.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og for at kunne levere de services, du har efterspurgt.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter www.bricksite.com som hjemmeside, og som tredjepart til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [  maii@meu.dk  ]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Institut Meulengracht  v/ Karl Christian Meulengracht

Munkevænget 26

5230 Odense

Telefon: 45+ 61276400

Email: institut.meulengracht@gmail.com

Institut Meulengracht | CVR: 19600149 | Munkevænget 26, 5230 Odense M  | Tlf.: 61276400