Fik det bedre / Knæskade, nye knæ, knæoperation

Knæskade, nye knæ og knæoperation

Bindevævsmassage og Kranio sakral terapi

 
...hjælper dig med...knæskade og nye knæ

afspænding efter knæskade og knæoperation
øget blodgennemstrømning
afstressning
sundere hud
øget symmetri i kroppen efter knæskade og nye knæ.
Bindevævet mellem over- og underhud samt bindevævet på og i muskler kan af forskellige årsager blive stift og dermed hindre kroppen i at fungere optimalt efter knæskade og nye knæ.
Ved bindevævsteknik kan man løsne for disse spændinger og lindre knæskade.
Mange sportsudøvere får f.eks. et mere frit løb og større smidighed efter knæskade. Gamle operationsar bliver mere smidige og føles levende igen. Der bliver generelt øget blodgennemstrømning i hud og muskler.
Rosenberg Teknik har en vedvarende effekt. Der bruges en speciel teknik som påvirker de mellemliggende lag i huden. Disse lag har mange nerveender. Disse nerveender reagerer på et ganske let tryk eller træk.
Ved et nøjagtigt træk i en eksakt retning, stimuleres nerverne i disse mellemliggende lag til en afspænding i bindevævet i og omkring knæ efter knæskade og nye knæ. På denne måde giver Rosenberg Teknik en god blodtilførsel til hudcellerne. Huden får en naturlig farve og føles blød og elastisk.
Behandling:
Klienten modtager behandling af huden og det underliggende bindevæv på knæ efter knæskade og nye knæ. Processen fortsætter i dybden, smidigør og løsner efter knæskade og knæoperation.
Institut Meulengracht | CVR: 19600149 | Munkevænget 26, 5230 Odense M  | Tlf.: 61276400