Fik det bedre / Kæbespændinger

Kæbespændinger

Bindevævsmassage og Kranio sakral terapi


...hjælper dig med...kæbespændinger

afspænding af kæben ved kæbespændinger
øget blodgennemstrømning
afstressning
sundere hud
øget symmetri i kroppen især ved kæbespændinger

Bindevævet mellem over- og underhud samt bindevævet på og i muskler kan af forskellige årsager blive stift og dermed hindre kroppen i at fungere optimalt. Ved bindevævsteknik kan man løsne op for kæbespændinger.

Gamle operationsar bliver mere smidige og føles levende igen. Der bliver generelt øget blodgennemstrømning i hud og muskler, og kæbespændinger løsnes.

Rosenberg Teknik har en vedvarende effekt. Der bruges en speciel teknik som påvirker de mellemliggende lag i huden. Disse lag har mange nerveender. Disse nerveender reagerer på et ganske let tryk eller træk.
Ved et nøjagtigt træk i en eksakt retning, stimuleres nerverne i de mellemliggende lag til en afspænding af bindevævet. På denne måde giver Rosenberg Teknik en god blodtilførsel til hudcellerne. Huden får en naturlig farve og føles blød og elastisk, og kæbespændinger aftager.

Behandling:
Klienten modtager behandling for kæbespændinger gennem huden, knoglerne og det underliggende bindevæv. Processen fortsætter i dybden gennem flere behandlinger, med afspænding af kæbespændinger tilfølge.
Institut Meulengracht | CVR: 19600149 | Munkevænget 26, 5230 Odense M  | Tlf.: 61276400