Bog / Chris MacDonald udtaler

Chris MacDonald udtaler

 

Chris MacDonald - har skrevet følgende om bogens emne:  

 


"Stress er et af de mest kraftfulde elementer i vores moderne liv. Det kan være ekstremt stimulerende og give tilværelsen et ekstra krydderi, men kun hvis det opvejes af hvile og genopladning. Hvis man ikke lærer at forstå og kontrollere stress, og vigtigst af alt hvordan man SLIPPER stress, så genopladning og vækst er muligt, kan man ende et meget hæsligt og skræmmende sted meget hurtigt. At kombinere stress med den nødvendige genopladningsproces, er nøglen til at leve et lykkeligt liv i højeste gear; og med mindre man er udstyret med effektive redskaber og en god forståelse for hvordan stress og afslapning komplementerer hinanden, er det umuligt at komme sig effektivt ovenpå stress.

Selv de mest modstandsdygtige og overskudsfyldte mennesker vil ende med at lade sig begrænse af stress, og hvis man bliver ved med at rykke stressniveauets smertetærskel uden at respektere de kropslige og mentale grænser kroppen udstyrer os med, kan og vil man på et tidspunkt nå et SPRINGENDE PUNKT, og ende med at miste lidenskab og begær i sit liv. Med andre ord: hvis du vil leve livet fuldt ud, bliver du nødt til at lære, hvordan man på den mest effektive måde kommer sig ovenpå stress.

 

Forståelse for hvordan stress virker, er kun det første skridt på en rejse henimod effektiv stressbalancering, og forståelse er ofte hvor de fleste bøger stopper. Karl Christian har formået at gøre hvad få andre har: han har kombineret forståelse med effektive redskaber og teknikker. Redskaber og teknikker der er lette at forstå og øve sig med, og ikke mindst redskaber og teknikker der VIRKER. Jeg kan kun lovprise og anbefale "Slip din stress nu", til alle der er interesserede i at presse mest muligt ud af livet uden at miste lidenskab."

Institut Meulengracht | CVR: 19600149 | Munkevænget 26, 5230 Odense M  | Tlf.: 61276400