Fik det bedre / Brækket ben og arm

Brækket ben og arm
Bindevævsmassage

...hjælper dig med... brækket ben og arm

afspænding
øget blodgennemstrømning
afstressning
sundere hud
øget symmetri i kroppen efter et brækket ben og arm.
Bindevævet mellem over- og underhud samt bindevævet på og i muskler kan efter et brækket ben og arm blive stift og dermed hindre kroppen i at fungere optimalt. Ved bindevævsteknik kan man løsne for disse spændinger.
Mange sportsudøvere får f.eks. et mere frit løb og større smidighed efter brækket ben og arm. Gamle operationsar bliver mere smidige og føles levende igen. Der bliver generelt øget blodgennemstrømning i hud og muskler efter brækket ben og arm.
Rosenberg Teknik har en vedvarende effekt. Der bruges en speciel teknik som påvirker de mellemliggende lag i huden. Disse lag har mange nerveender. Disse nerveender reagerer på et ganske let tryk eller træk.
Ved et nøjagtigt træk i en eksakt retning, stimuleres nerverne i disse mellemliggende lag til en afspænding i bindevævet. På denne måde giver Rosenberg Teknik en god blodtilførsel til hudcellerne. Huden får en naturlig farve og føles blød og elastisk.
Behandling:
Klienten modtager behandling af brækket ben og arm. Processen fortsætter i dybden og vil over nogle behandlinger optimere bevægelse og genopbygning af brækket ben og arm.
Institut Meulengracht | CVR: 19600149 | Munkevænget 26, 5230 Odense M  | Tlf.: 61276400